Str. 22 Decembrie 1989, Nr. 28, Târgu Jiu

Mulțumim celor 100 de donatori prezenți anul acesta de Ziua Mondială a donatorului de sânge din 14.06.2023, la Centrul de Tineret START Târgu Jiu, pentru răbdarea și modestia de care au dat dovadă și cel mai mult pentru dedicația cu care se pun de fiecare dată în slujba vieții, pentru salvarea semenilor.

În acest an, ne focusăm pe nevoia transfuzională pe termen lung a pacienților și pe rolul pe care fiecare dintre noi îl poate avea în cadrul donării cu regularitate, pentru a crea rezerve sigure și sustenabile de produse sanguine, în așa fel încât pacienții să-și poată primi tratamentul la timp.

Un obiectiv principal este de a-i încuraja pe cei cu o stare de sănătate bună să doneze sânge cu regularitate cât de des și sigur se poate, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților dependenți de transfuzii sanguine.

În 14 iunie îi sărbătorim pe cei care donează viață – DONATORII ONORIFICI DE SÂNGE, la Stadionul Tudor Vladimirescu, într-un cadru festiv, alături de tinerii gorjeni, Târgu Jiu fiind Capitala Tineretului 2023.

Vă așteptăm să fim împreună în această zi cu semnificație mondială, întregul nostru personal fiind prezent acolo pentru donatori, donarea de sânge putându-se efectua doar în acest cadru, NU ȘI LA SEDIUL NOSTRU.

Vă mulțumim că ne sunteți mereu alături.

Ne vedem miercuri, la Stadion între orele 08:00 – 13:00!

Urmăriți-i pe voluntarii care vă vor ghida către noi!

#ziuamondialaadonatoruluidesange

#iacarnetdedonator