Str. 22 Decembrie 1989, Nr. 28, Târgu Jiu

Dăruiește o picătură de viață. Donează sânge!

Durată campanie: miercuri, 28 aprilie - vineri, 30 iulie 2021

Știai că România este printre ultimele locuri la numărul de donatori?

Împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu , te încurajăm să faci o faptă bună și să donezi sânge pentru cei care au atâta nevoie de el. Cu o singură donare îi ajuți pe pacienții din spitalele județului Gorj să primească o șansă la sănătate și viață.

Noi îți mulțumim pentru implicare și te felicităm că ești un exemplu pentru cei din jur cu un beneficiu suplimentar, pe lângă toate drepturile pe care le ai după ce donezi sânge.

Vino la Info Desk Shopping City Târgu Jiu cu adeverința de donator eliberată de Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu și te recompensăm pe loc cu un abonament medical  valabil 3 luni. În baza abonamentului de telemedicină, tu și familia ta veți beneficia de acces gratuit și nelimitat la consultații prin telefon la peste 40 de medici specialiști. 

Campania este valabilă până pe 30 iulie 2021 sau până la epuizarea celor 400 de abonamente medicale. Consultă regulamentul aici.

Implicându-te pentru ceilalți îți faci un mare bine și ție. După donare, sângele este împrospătat, imunitatea organismului creşte, iar riscul de paralizie şi accident vascular se reduce cu 30%.